Menossa messuille?


Kaikkea ei tarvitse tehdä itse!

Olemme erikoistuneet messuosastoihin, jotka huomataan. Toteutamme asiakkaan näköisiä, yksilöllisiä messuosastoja rakenteineen perinteitä kunnioittaen tai vaihtoehtoisesti uusimpia teknisiä innovaatioita hyödyntäen. Ehkä jotain siltä väliltä? Ota yhteyttä, ja suunitellaan yhdessä Sinulle parhaiten soveltuva messupaketti.

Messutapahtumaan osallistuminen on panostus, jonka varmasti haluat tuottavan parhaan mahdollisen tuloksen. Palvelemme vuosittain lukuisia uusia asiakkaita, jotka suunnittelevat ensimmäistä näyttelyosastoaan. Me tunnemme tapahtumapaikat, sekä messuorganisaatiot ja toimimme luotettavana taustavoimana järjestelyissä. Voimme toteuttaa messuvierailunne myös kokonaisvaltaisena avaimet-käteen pakettina, joka sopimuksen mukaan voi pitää sisällään kaiken vaikkapa graafisesta ilmeestä ja painotuotteista lähtien. Varaammeko myös hotellit ja junaliput? Voit saapua paikanpäälle rauhallisin mielin vihellellen, kun käytännön asiat ovat jo kunnossa!

Näyttävät ja vakaat alumiinirakenteet luovat valaistuksen kanssa vakaan ja modernin pohjan eri kokoisille osastoille. Vai tehtäisiinkö puusta ja luodaan tunnelmaa LED-lyhdyillä? Miten päin vaan, kokonaisuutta voidaan täydentää vaikkapa videoseinillä, kolmiulotteisella äänentoistolla tai vierailijan eleisiin reagoivilla kosketusnäytöillä. Lue lisää myös viestintäpalveluistamme, joiden avulla keräät helposti vierailijoiden yhteystiedot käyttöösi ja järjestät vaikkapa arvonnan tai gallupin.

Haasta meidät toteuttamaan oma visiosi näyttelyosastosta, ota yhteyttä jo tänään!